ΙΣΤΟΡΙΑ


                                                                    

Η FGM SERVICE ιδρύθηκε το 1986 από τον Φώτη Μακρή ψυκτικό-ηλεκτρολόγο με σκοπό,την παροχή υπηρεσιών στον τομέα της επισκευής των ψυκτικών και ηλεκτρικών συσκευών και εδρεύει στην Ηλία Ζερβού 49,Αθήνα. Έχει την χαρά να βλέπει την διάδοχη κατάσταση να αναλαμβάνουν τα παιδιά του ακολουθώντας και βελτιώνοντας τους στόχους μας που είναι να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του χώρου.

Στόχος των ανθρώπων της FGM SERVICE είναι η σωστή,άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση σε κάθε πρόβλημα των συσκευών σας.Με την συχνή παρακολούθηση σεμιναρίων για την ενημέρωση στη νέα τεχνολογία δίνουμε λύση σε κάθε πιθανό πρόβλημα.

Τα στελέχη της FGM SERVICE δεν είναι καθόλου τυχαία επιλογή. Με συνεχή εκπαίδευση αρκετών ετών μαζί μας επιλέγονται να μας εκπροσωπούν. 

Για την FGM SERVICE δεν αρκεί μόνο ένας καλός τεχνικός αλλά να είναι ένας καλός και ευγενικός άνθρωπος. Ένας τεχνικός δηλαδή, που με εμπιστοσύνη και γνώση θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

Δίνουμε  μεγάλη σημασία στην οργάνωση του συνεργείου και της αποθήκης των ανταλλακτικών μας. Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο service με άρτιο εξοπλισμό που μας βοηθά να δίνουμε λύσεις εκεί που άλλοι δεν μπορούν γι'αυτό και μας εμπιστεύονται κορυφαίες εταιρείας τους χώρου!

Στόχος μας είναι ο ευχαριστημένος πελάτης που εξυπηρετήθηκε οικονομικά και σωστά κι όταν μας καλούν παλιοί πελάτες,η χαρά μας είναι μεγάλη ακούγοντας έναν πελάτη να μας εμπιστεύεται ξανά που σημαίνει ότι είχαμε πετύχει τον στόχο μας.

Έτσι, μας εμπιστεύονται κορυφαία ονόματα στο χώρο δίνοντας μας την δυνατότητα να εξυπηρετούμε τους πελάτες τους.

Πιο συγκεκριμένα:

Όμιλος ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ ΑΕ από το 1996 καλύπτοντας όλο το νόμο Αττικής με την παροχή service &   ανταλλακτικών έχοντας άψογη συνεργασία στα μεγάλα ονόματα που αντιπροσωπεύουν:

 - Beko

 - Blomberg

 - Altus

 - Princess 

Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε. | Service λευκών οικιακών συσκευών

Media Markt | Service λευκών οικιακών συσκευών

Electroholic | Service κλιματιστικών

Σαββίδης Ι.Κ.Ε. | Service λευκών οικιακών συσκευών καλύπτοντας όλο το νομό Αττικής

Καρώνης ηλεκτρικά | Service λευκών οικιακών συσκευών


Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.